Ordna med några festligheter på företaget

Det är viktigt att alla trivs på jobbet, en god sammanhållning är en bra början. Alla bör vara delaktiga i beslut som gäller trivseln på jobbet. För att ytterligare betona er samhörighet kan det vara trevligt att ordna lite festligheter på företaget.

Fest på fredag

Du kan exempelvis ordna med fest på fredag, kanske inte varje fredag men i alla fall en gång per månad. De anställda har någonting att se fram emot och är därmed mer motiverade att jobba. Ditt företag får bra resultat och dina anställda mår bra. Låt dina anställda vara med i planeringen. Varför inte ha ett roterande system där alla i tur och ordning får välja tema och hitta på någon aktivitet för festen. Det kan vara roligt att dekorera enligt temat, klicka här för att hitta inspiration.

Teman på festen

Roliga teman som ni kan använda kan vara maskerad med en viss färg som tema, filmer, Disney eller exempelvis hattfest. Ni kan ordna en spelkväll där ni kan spela Uno, poker eller till exempel beer pong. Planera även in mat eller tilltugg som passar temat. Till pokerkvällen kan det vara hot dog, hamburgare och pommes frites. För hattfesten passar jordgubbstårta och en fräsch sallad.